Wissel bij Management Sumi

Sumi, het vroegere ELEKTRO.MAT en DOMOTIC.LOUNGE, krijgt nieuwe CEO

 

Sumi CEO Hannelore Verdonckt die in 2010 de leiding van Stef Vande Meulebroucke overnam om het bedrijf een nieuw tijdperk binnen te loodsen, geeft nu de fakkel aan haar voorganger terug. Vanaf 3 april kiest zij voor een nieuwe professionele uitdaging buiten Sumi. Onder haar vleugels werd volop ingezet op innovatie. Door de expertise en unieke competenties van het Sumi team verder uit te bouwen, werd het bedrijf getransformeerd naar een all-in componenten- en dienstenleverancier voor gebouwenautomatisering en elektriciteit. Een mijlpaal binnen dit innovatietraject is het Shopcontroller concept, dat retailketens toelaat energie te besparen door slimme monitoring en sturing van hun filialen. De transformatie-opdracht werd in 2016 afgerond met de integratie van alle activiteiten onder het nieuwe brand, Sumi Smart & Connected Buildings.

 

Verdere op de ingeslagen weg

 

Samen met nieuwe CEO Stef Vande Meulebroucke, die de voorbije jaren als voorzitter van de Raad van Bestuur fungeerde, wordt resoluut gekozen om nieuwe partnerships uit te bouwen voor de Smart en Connected building projecten. De klemtoon bij deze projecten ligt op energie besparen, onderhoudskosten transparant maken, bouwheren ontzorgen en een unieke klantenbeleving creëren. Daarnaast wordt ingezet op de verdere uitrol van de Shopcontroller, niet alleen in retail, maar ook in andere sectoren zoals industrie of eventgebouwen worden specifieke oplossingen aangeboden.

 

KNX Professionals

 

Hannelore Verdonckt treedt eveneens af als voorzitter van KNX Professionals en bestuurslid van KNX België. Tijdens de afgelopen bestuursperiode slaagde KNX België erin met succesvolle initiatieven zichzelf te profileren als dé netwerkorganisatie voor KNX , met een significante groei in aantal leden tot gevolg. Deze initiatieven vormen de ideale basis om KNX België de komende jaren verder op de kaart te zetten.

 

Nieuwe rol

 

Hannelore Verdonckt wordt voorgedragen door de Raad van Bestuur als voorzitter, waar ze haar kennis en ervaring opgebouwd in de voorbije 6 jaar verder ten dienste van Sumi kan stellen. De wissel in managementrollen laat Sumi toe om, met een nieuw elan maar met een vertrouwde tandem aan het hoofd van het bedrijf, de toekomst met vertrouwen tegemoet te kijken.

 

Meer info?

 

Sumi | Elektromat NV | Ringlaan 7 | 8501 Kortrijk-Heule

Neem gerust contact met Stef Vande Meulebroucke via 056 37 00 07 of via stef@sumismart.com

Geplaatst op in algemeen
powered by float:left